Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спас Русев ще продължи да управлява „Левски“?

Диана Иванова
Снимка: БГНЕС

Спас Русев по всяка вероятност ще размисли и ще продължи да управлява „Левски“, заяви изпълнителният директор на „сините“ Диана Иванова.

Тя добави, че се надява футболистите, привържениците и ръководството да са доказали на мажоритарния акционер, че „Левски“ е голям отбор и има нужда от него. Иванова каза още, че футболистите няма да бъдат глобявани за загубата от „Пирин“ и равенството с „Локомотив“ (Горна Оряховица).

"Футболистите, привържениците и ръководството на „Левски“ доказаха на Спас Русев, че ние сме голям отбор. Мисля, че той не е загубил вярата си в нас. Той се опитва да ни обедини и ние трябва да вярваме в него. Г-н Русев не е спрял да се вълнува от „Левски“.

Решението относно акциите е лично негово и не е моя работа да се бъркам. Аз мисля, че той просто търси подкрепата на хората, които обичат отбора", заяви изпълнителният директор на „сините“.

"Бяхме постоянно заливани с въпроси и обвинения, че в клуба стават нередни неща. Най-правилната постъпка, за да оневиним клуба, беше да отворим вратите и да се види всичко. Мисля, че направихме всичко това. Прозрачността обаче има граници.

Ние сме акционерно дружество и не можем да разкриваме детайли за всичко, защото ще загубим доверие към нас. Но да, ще има прозрачност", добави Диана Иванова.

„Глоби за футболистите след слабите резултати няма да има. Простата причина се крие в българското законодателство. Никой, който е на трудов договор в България, няма право да бъде наказван финансово. Разликата между „Левски“ и останалите клубове е в това, че ние спазваме закона", заяви още Иванова.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени