Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БНР говори за Оскари – от новото дигитално студио на медията

Автор:

Часове преди 95-ата годишнина на филмовите награди Оскар, си задаваме въпроса има ли още блясък в заветната статуетка на Американската филмова академия.

Дали тежестта и признанието на този приз носят същата стойност, както в силните години на пленителните Марлон Брандо, Джак Никълсън, Мерил Стрийп и Ал Пачино?

На 12 март, от 20.30 часа в дигитално студио на БНР гостуват Виктор Божинов, Тео Ушев, Юлия Владимирова, Благой Иванов, Темз Арабаджиева, Антон Биров, Ивайло Сарандев – все експерти с аналитично мислене, с мнение, с качества, а и с доказан вкус към добрите филми.

Водещ: Димитър Ганев, ръководител "Аудио-визуални програми" в дирекция "Дигитални програми".

„Радваме се, че от аудио-визуалното студио на БНР можем да покажем един друг тип „предаване“, като това издание за филмовите награди. Тук вече снимахме студио за годишнината от началото на войната в Украйна, а съвсем скоро ще започнем да създаваме в него и чисто нови, оригинални видеопоредици на различни теми“, коментира директорът на "Дигиталните програми" на БНР Иво Тодоров. 

БНР говори за Оскари 2023-а – включете се с коментари и вашите предположения.

Вълнува ли ви церемонията все още и дали въобще ще я гледате? Кой ще спечели? И кой ще загуби? Кои са вашите филмови фаворити? 

Гледайте специалното студио и в YouTube канала на BINAR.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!