Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Поредна жертва на телефонни измамници

Снимка: Радио Шумен

71-годишната жена от Шумен е измамена да даде 3945 евро, 60 лева, 2 броя златни накити и лични документи на непозната, която дошла пред дома й в града. Използвана е познатата схема за помощ на полицията за залавяне на измамници. Образувано е досъдебно производство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Катастрофа в Ришкия проход

Информация за колони от автомобили в Ришкия проход, на 3 км след село Риш в посока Карнобат, е получена в шуменската полиция. По данни на водачите, има пътнотранспортно произшествие между товарен и лек автомобил. Инцидентът бил лек без пострадали. След сигнала на място е пратен екип от Областната дирекция на МВР в..

публикувано на 24.06.24 в 13:28

Промяна в движението по АМ "Хемус"

Временна организация на движението се въвежда по АМ "Хемус" от етапна връзка край Шумен в посока Варна. Това съобщават от шуменската полиция. Поради пътнотранспортно произшествие с материални щети на "Пътна помощ", превозваща бус, водачите на автомобилите се пренасочват през стария път за Варна през Мътница.

публикувано на 24.06.24 в 12:36

Награда за ансамбъл "Шумен"

Ансамбълът за народни песни и танци "Шумен" представи достойно града и е удостоен с отличие от Съюза на българските музикални и танцови дейци в "Топ 10 Български танцов фолклор - Национален конкурс за фолклорни танцови състави и ансамбли".  Наградата е за танца от тракийска фолклорна област "Наигра ли се, любе ле" по музика на Георги Андреев и..

публикувано на 24.06.24 в 11:51

Удари в главата

32-годишен мъж от село Мостич бил задържан в полицейския арест във Велики Преслав за домашно насилие. Това съобщават от шуменската полиция. В следобедните часове в петък бил подаден сигнал, че мъжът нанесъл удари в областта на главата на 30-годишна жена.  Мъжът е установен от полицията и е образувано досъдебно производство.

публикувано на 24.06.24 в 11:15

Откраднаха мъжка чанта

Сигнал за извършена кражба на мъжка чанта с пари и документи подал в полицейското управление на Шумен 63-годишен мъж от Силистра. Това съобщават днес от шуменската полиция.  По негови данни, кражбата е станала за времето от 10:00 до 10:30 часа на пазара на ул. “Университетска“ в града в събота. Мъжът установил, че му липсва чантата, в която имало 2000..

публикувано на 24.06.24 в 11:06

Пътничка в кола с комоцио

59-годишна пътничка в автомобил пострадала при пътнотранспортно произшествие. Това съобщават днес от шуменската полиция. Сигнал за инцидента е приет в съботния ден малко преди 16:30 часа. Съобщено било, че на пътя между Нови пазар и село Памукчии са се ударили два автомобила.  На място бил пратен полицейски екип. Изяснено било, че 59-годишен водач,..

публикувано на 24.06.24 в 11:00
Архив

Не унищожавайте маркировката

Започна маркирането на трасетата на състезанието "Шуменско плато 2024" - колоездене, бягане и дуатлон. Тя е под формата на полиетиленови ленти с логото на клуба и надпис и дървени табелки на разклоненията. От велоклуба апелират към жителите на Шумен да не премахват или местят лентите от местата, където са поставени в гората, защото това може..

публикувано на 24.06.24 в 10:10