Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

С програма „Днес“ в следобеда на 17 април

Снимка: Архив

Кога влиза в сила „синята зона“ в Шумен? Какви са спомените на кмета на Хитрино Нуридин Исмаил от трагедията на 10 декември 2016 г.? Може ли кампания, подкрепена от бизнеса, да защити по-добре децата в автомобилите? Каква стратегия за развитие на образованието предлагат директорите на шуменските училища? Това са част от въпросите, които програма „Днес“ задава този следобед във времето от 13 до 17 ч. Изберете компанията на репортерите на Радио Шумен, водещия Стоян Стоянов и муз. редактори Данаил Денчев и Виктория Стефанова.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Приятна среща в ,,Денят на совите"

    С какво ви зарежда есента? Това е една от темите за разговор в предаването ,,Денят на совите“ в днешния 30 септември. Бъдете на вълните на Радио Шумен   от 21 часа до полунощ. Екипът: водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Бояна Петрова. Малко преди Деня на музиката и поезията   - 1 октомври, ще чуете певиците от Вокална..

публикувано на 30.09.24 в 19:55

Оттука започва първи октомври

Датата първи октомври е събрала в себе си много празници и поводи за привличане на общественото внимание към важни сфери от живота. Първи октомври е Световният ден на музиката, на поезията, възрастните хора, на архитектите. Освен това е Световен ден за борба с хепатита, както и първи ден на Световния месец за борба с рака на гърдата. Първи..

публикувано на 30.09.24 в 16:24

„Днес“ в следобеда на 30 септември

Представители на кампанията „Капачки за бъдеще“ дариха транспортен кувьоз на болницата в Шумен, с който лекарите ще превозват недоносените и нуждаещите се от грижа бебенца.  За пътните инциденти в Шумен от последната седмица говори главен инспектор Веселин Георгиев от сектор "Пътна полиция".  Липсата на дежурен кабинет за първична помощ. Това е..

публикувано на 30.09.24 в 12:47

В утрото с Радио Шумен

Изпратете септември в компанията на Радио Шумен и предаването "Оттука започва денят".  В понеделник сутрин, от 6 до 10 часа, ще си говорим отново за телефонните измами.  Те продължават с пълна сила, в последните дни в целия Североизток ало мошениците успяха да заблудят много хора да им дадат пари и ценности.  Още една важна тема - как да ви..

публикувано на 30.09.24 в 02:55

В утрото но 29-ти септември

Ще се порадваме на есента, защото есента е време за цветове, есента е време за стил и топлина, но есента е време и за …. изкушения. За какво още е време есента? Отговорите очаквайте в последното неделно утро с Оттука започва денят, сутрешното предаване на Радио Шумен. Екипът в студиото Розалина Чернева и Славчо Славчев ви обещава..

публикувано на 27.09.24 в 16:43

Приятно петъчно разсънване с ,,Оттука започва денят"

  И в петък сутринта бъдете с Радио Шумен! Много музика и полезна информация ви е подготвил екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Водещ ще е Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Бояна Петрова. Ще ви накараме да се чувствате приятно от рано сутринта. Стартираме след новините в 6 часа и продължаваме до 10 с новини от целия..

публикувано на 26.09.24 в 16:32

"Днес" с най-актуалните теми от Североизтока

Бъдете с Радио Шумен не само за приятен, но и информиран следобед. Предаването "Днес" започва в 13 часа и до 17 часа водещ е Цветелина Георгиева. Диана Лазарова и Пламена Бръчкова ще ви говорят с прекрасен музикален избор. Ще научите най-важните решения на  Общинския съвет в Шумен. Съветниците днес решават за управител на Комплексния онкологичен..

публикувано на 26.09.24 в 10:59