Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мистериозна смърт на млад мъж

Снимка: ЕПА/БГНЕС

25-годишен мъж от Шумен е починал на път към бургаската болница.

Той работел като барман в Созопол, съобщава полицията в Бургас. Колегите от БНР - Бургас, информираха, че малко след 9 ч. тази сутрин в полицейското управление на Созопол бил подаден сигнал, че младият мъж е в безпомощно състояние. Според колегите му, той е получил токов удар, но до момента това не е подкрепено с доказателства.

Медицински екип се отзовал на мястото на инцидента, но по път към бургаската болница мъжът починал. Назначена е аутопсия, която да установи причината за смъртта.

Екип на Инспекцията по труда е на мястото на произшествието, за да прецени дали се касае за трудова злополука.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Бизнес форум в Шумен

Възможностите за финансиране на бизнеса по европроекти, бизнес решения за развитие на различните сектори на икономиката, застрахователни услуги и изграждане на производствена и ИТ инфраструктура на компаниите бяха представени днес в Шумен. Това стана по време на организиран от Българо-турската търговско-индустриална камара и нейните партньори бизнес..

публикувано на 14.05.24 в 16:03

Шуменските млади огнеборци на върха

Шуменските млади огнеборци от IX ОУ „Панайот Волов“ от Шумен се поздравиха с поредна победа и спечелиха 10-тото юбилейно издание „Млад огнеборец“, което се проведе в Свиленград. Под ръководството на треньора Слави Димов записаха първо място в бойно разгръщане на състезателна пътека и 400 м. щафетно бягане с препятствия. С общ брой от 1051..

публикувано на 14.05.24 в 15:10

Спасители от Исперих - победители

За трета поредна година отборът на ОУ „Васил Априлов“ – Исперих победи в Областното състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград.   На второ място се класираха децата, които представиха община Лозница. Трето зае тимът от Разград.  Наградите на победителите - купи и грамоти ,..

публикувано на 14.05.24 в 15:02

Издигнаха знамената в Търговище

С ритуал за издигане на знамената и тържествено заседание на Общинския съвет започнаха днес честванията по случай официалния празник на Търговище – 14 май. По време на сесията кметът Дарин Димитров връчи и отличието за почетен гражданин на Търговище,   което през тази година е присъдено на журналистката Петя Цолова. Проявите по случай..

публикувано на 14.05.24 в 13:10

Дрогирана буйства във входа

Жена е задържана за притежание на наркотици при сигнал за междусъседски скандал в Разград. Това съобщават от разградската полиция. Около 15:00 часа на 13 май в жилищна сграда по улица „Марица“ става разправия с участието на 20-годишната жена, която е във видимо неадекватно състояние. При извършената проверка у нея са намерени шишенце със златиста..

публикувано на 14.05.24 в 12:09

Черен дим стресна Русе

Черен дим в района на Топлофикация - Русе стресна жителите на града днес, информира БНТ. Пожар е станал на фирмена площадка за съхранение на химикали, която не е на територията на топлопреносното дружество. Предполага се, че огънят е тръгнал по време на преливане на разредител от един пластмасов ББ куб в друг. На място са изпратени екипи на Спешна..

публикувано на 14.05.24 в 11:52

Бебета с 692 имена

Александър, Георги и Рая са най-предпочитаните имена за новородени през миналата година в Шуменска област. Това съобщиха от местния отдел „Статистически изследвания“.  Александър и Георги са кръстени по 13 момчета. Следва името Миран -12 новородени, Виктор - 11 момчета и Емир и Ара с- по 9 момчета. Сред най-избираните мъжки имена са и Никола,..

публикувано на 14.05.24 в 11:19