Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кикбокс звезда помага на Ники

Снимка: boec.bg

Стоян Копривленски – Снайпера, най-успешният български кикбоксьор на професионалния ринг, ще се включи в благотворителната открита тренировка в „Арена Шумен“. Тя е организирана от клубовете по борба „Мадарски конник“, по кикбокс „Шуменска крепост“ и „ММА ШУМЕН“.

Целта на тренировката е да събере средства за рехабилитацията на шуменеца Николай Чолаков, който се възстановява след тежка катастрофа. Инцидентът стана на автомагистрала "Хемус", близо до Девня, през 2018 г. Първоначално лекарите не даваха никаква надежда, че младият мъж ще оцелее.

В момента той се възстановява в Германия, където рехабилитатори се опитват да му помогнат отново да проходи.

Благотворителната тренировка започва в неделя от 15:00 часа. За доброто настроение на гостите на „Арена Шумен“ ще се грижат DJ Teddy Georgo, DJ Theo, рапърът Fyre и танцова формация „Луди млади“.

А всеки, който желае и има възможност да помогне на Ники и да стане част от големия шуменски отбор, може да го направи, като дари средства по сметката му:

Банка ОББ, клон Шумен
IBAN: BG83UBBS80021031519850
Титуляр: Николай Димитров Чолаков

В PayPal
nikodimas3@gmail.com

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Хандбалистите на Шумен вицешампиони

Хандбалистите на "Шумен 61" не успяха да защитят шампионската си титла.  В решителен трети двубой от суперфинала при мъжете тимът отстъпи на "Локомотив" (Горна Оряховица) с 23:24, на полувремето 9:10. В "Арена Шумен" домакините реализираха трудно заради добрата защита на гостуващия тим. В един момент от двубоя шуменци изоставаха с 4 гола, това..

публикувано на 26.05.24 в 07:36

Футбол за деца

Повече от 90 момчета на възраст от 7 до 15 години са записани за тренировки във ФК „Панайот Хитов”, стана ясно на проведената среща на градския стадион в Тутракан. До края на октомври тренировките ще се водят на градския стадион, който е в добро състояние.  Предстои ремонт на съблекалните, като тогава тренировките ще бъдат преместени на игрището в..

публикувано на 21.05.24 в 09:18

Медали за шуменските каратисти

2 златни, 2 сребърни и 1 бронзов медал завоюваха състезателите на СКК "Киокушин" - Шумен, на осемнадесетото издание на традиционния Турнир за купа „Мадарски конник“ за мъже и жени в дисциплините кумите и ката. Това съобщи сенсей Даниел Димитров - треньор в клуба.

публикувано на 20.05.24 в 08:12

Хандбалистките на Бяла отново на върха

Трета поредна шампионска титла за хандбалистките на "Бяла". Отборът, воден от Виктория Жосан, спечели и втория двубой от суперфинала с "Етър-64" и си гарантира трофея.  Първото полувреме на двубоя във Велико Търново беше равностойно, а двете вратарки се отличиха с качествени спасявания. На полувремето резултатът беше 10:11 за гостенките.  След..

публикувано на 20.05.24 в 06:43
Мачът Лудогорец - Черно море ще бъде предаван пряко по програма

"Лудогорец" с тежка загуба

"Лудогорец" записа най-тежката си загуба в българското първенство.  Тимът от Разград, който вече си осигури 13-а поредна шампионска титла, беше победен от "Черно море" във Варна с 4:0.  Головете във вратата на 20-годишния Пламен Пепеляшев паднаха в 43-тата, 67-ата, 83-тата и 90-ата минута.  В сряда (22 май) в двубой от междинния 34-и кръг отборът на..

публикувано на 20.05.24 в 06:41
Лудогорец

"Лудогорец" гост на "Черно море"

"Лудогорец" гостува на "Черно море" в среща от 33-тия кръг на футболното първенство. Мачът на стадион "Тича" във Варна започва в 20,30 ч. и ще бъде ръководен от Владимир Вълков. Отборът на Георги Дерменджиев вече си гарантира 13-ата поредна титла и затова наставникът обяви, че в оставащите срещи до края на сезона ще разчита на по-млади футболисти,..

публикувано на 19.05.24 в 17:24

Мач за шампионската титла

Вторият двубой от суперфинала на хандбалното първенство при жените ще се играе днес. Настоящият първенец на страната "Бяла" гостува на вицешампиона от миналия сезон "Етър-64" след домакински успех в първия мач. Днешната среща е от 18,30 ч. в Двореца на културата и спорта "Васил Левски" във Велико Търново. При победа "Бяла" ще триумфира с..

публикувано на 19.05.24 в 13:27