Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Планово без ток в четвъртък

Снимка: Архив

Шумен
Няма прекъсвания за тази област

Разград
от 08:40 ч. до 16:30 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: Гр. Цар Калоян, ТП 10, улици: „Цар Иван Асен“, “Драва“, „Осъм“, „Освобождение“, „Тича“, „Огоста“, „Арда“, „Ропотамо“, „Вит“ .

от 09:00 ч. до 16:00 ч. поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на улиците: "Странджа", "Битоля", "Лозенград", "Велес", "Криволак", "Люле Бургас", "Китка", "Костур", "Кратово", "Дойран", "Бабуна", "Щип", "Кресн", "Каймакчалан", "Перистър", "Дъбрава", "Плиска", "Мелник", "Странджа", "Енос", "Абоба", "Мидия", "Сребърна","Силиври", "Полковник Марков", "Ал. Стамболийски", "Охрид" , "Огражден", ТП "АПК", ТП "Зърнобаза", ТП "ТКЗС"; гр. Разград, Западна промишлена зона: ТП "Оранжерии", ТП "Йотов", МТТ "Склад западна промишлена зона", ТП "Художници", ТП "Оранжерии", ТП "Йотов", ТП "Персей", ТП "Булкоп", ТП " Рок", ТП "Ник-Транс", ТП "Логис-Транс", БКТП "Биовет", ТП "ССТ", "МТТ Запад", "МТТ Алчак" гр. Разград на Юг от река Бели Лом.

от 09:00 ч. до 16:00 ч. поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на „ВИА ГЛАС“ ЕООД /бившия Стъклозавод /

от 09:00 ч. до 16:00 ч. поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на:  местност „Пчелина“: ТП „Язовира“, ТП „Туристическа база“ ,ТП“ Колиби“, ТП“ Горски кът“ ,Почивна база“ Биовет“, гр. Разград, ТП „Осеменителна“, ТП „Водстрой“, ТП „Полимекс“, Градска пречиствателна станция, Пречиствателна станция „Биовет“, Пречиствателна „Пеницилин“, ТП “Дом за стари хора“, ТП “ Разсадника“, ПС „Гагарин“, МТТ „Шахтов Кладенец“; с. Благоево, помпени станции на ВИК,ВЕИ и базови станции на мобилните оператори намиращи се на територията на посочените населени места.

Русе 

от 10:00 ч. до 12:00 ч. поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Бяла, ТП Тъкачен цех.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 10:00 ч. до 12:00 ч. в районите на гр. Бяла: БДЖ Моруница и БКТП-Регионално депо за отпадъци.

от 09:30 ч. до 10:00 ч. по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с.Копривец, ТП 3, ТП 4, ТП 8, ТП 9, МТП "Глобул" и ТП "Консервна Копривец". Улиците: "Хаджи Димитър", "Любен Каравелов","Васил Левски", "Страхил войвода", "Витоша", "Д-р Петър Берон", "Неофит Рилски", "Ангел Кънчев", "Христо Ботев", "Оборище", "Хан Крум", "Света Петка", "Цар Шишман", "Цар Симеон;, "Хан Аспарух", "Хан Кубрат".

от 09:30 ч. до 10:00 ч. по искане на ECO ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Бистренци: ТП 1, ТП 2, ТП 3, ТП "ТКЗС", ТП "Горски кът".

от 09:30 ч. до 10:00 ч. поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с.Пет кладенци: ТП 1, ТП 2, БКТП "Каполи" -Пет кладенци.

Силистра
от 13:40 ч. до 17:00 ч. поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Голеш на ул. "Първа" и на ул. "Втора".

от 13:50 ч. до 17:00 ч. поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Добруджанка - на ул. „Първа“.

от 09:00 ч. до 17:00 ч. поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Бистра - цялото село.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09:00 ч. до 09:30 ч. и от 16:30 ч. до 17:00 ч. в районите на с. Алеково.

Търговище
от 13:00 ч. до 17:00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Антоново: бул. "Тузлушки герой", ул. "Г. Димитров", ул. "Братя Григорови", ул. "Станчо Василев", ул. "Ст. Караджа", ул. "Бузлуджа", ул. "Хан Аспарух", ЦКБ, РПК, Биопрограма, бензиностанция Йоана, Училище, Железария, Сахара, Пътни знаци, Фурна РПК, НЧ "Хр. Ботев", СУ "Св. Св. Кирил и Методий".

По публикацията работи: Полина Караджова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

ДАНС за взривените пейджъри

Във връзка с медийни публикации, в които се твърди, че регистрирана в България фирма е доставила на ливанската организация „Хизбула“ пратки с пейджъри, които са взривени на територията на Ливан и Сирия, от Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС) съобщават, че през територията на България не са реализирани митнически операции с визираните..

публикувано на 19.09.24 в 10:50

Определят съставите на СИК

Консултации за определяне съставите на секционните избирателни комисии в изборите за народни представители на 27 октомври ще се състоят днес в Русе и Търговище.  Поканите за участие в консултациите са изпратени до представителите на парламентарно представените партии и коалиции в 50-ото Народно събрание. Но в тях могат да участват и други партии и..

публикувано на 19.09.24 в 08:13

Отчитат бюджетите за 2023 г.

Публични обсъждания на отчетите за изпълнение на бюджетите за 2023 г. на община Русе и на община Дулово ще се проведат днес. Покани за участие в публичните дискусии са отправени към жителите на двете общини, към неправителствени организации, представители на бизнеса и цялата общественост. Материалите са публикувани в сайтовете на община..

публикувано на 19.09.24 в 08:10

Планово без ток в четвъртък

Неотложни ремонти и профилактика ще са причина за спиране на тока в населени места от Североизточна България и днес, на 19 септември, съобщават от електроразпределителното дружество. В  Разград ска област  от 9:00 до 16:30 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на с. Савин. В Русе нска област от 08:00 до 17:00 ч. ще бъде..

публикувано на 19.09.24 в 06:32

Облачен четвъртък

Измерените температурите в 6:00 ч. тази сутрин в Североизтока са: 12 градуса в Търговище, 13 – в Разград и Шумен, 14 – в Русе, 15 градуса в Силистра. В Шумен атмосферното налягане е 992 хектопаскала – малко по-високо от средното за месеца, слабо ще се колебае; относителната влажност на въздуха е 83%. Днес облачността отново ще е променлива,..

публикувано на 19.09.24 в 06:29

Водата идва

Планираните дейности по присъединяването към новоизградения довеждащ водопровод от яз. Тича са приключили по график. Водата от язовира е пусната. Ниската зона на Шумен вече има вода, а по-късно през деня тя ще дойде и в останалата част на града. Това съобщиха от ВиК-Шумен. Припомням, че по думите на главния инженер на ВиК-Шумен Антон Стефанов,..

публикувано на 19.09.24 в 06:10

Ден без загинали на пътя

18 септември е обявен за Ден без загинали на пътя. Отбелязва се в цялата страна. Той е част от Дните на безопасността на пътя на Европейската мрежа на службите на пътна полиция.  Инициативата се провежда за поредна година в рамките на Европейската седмица на мобилността от 16 до 22 септември. Мотото на кампанията е "Остани жив, пази живота"...

публикувано на 18.09.24 в 08:38