Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хванаха домашен насилник

Снимка: Радио Шумен

40-годишен от село Каменяк е задържан в полицейския арест, след като вчера следобед нанесъл удари с ръка в областта на тила на 30-годишна жена, с която живее на семейни начала. 

Минути след получаване на сигнал полицейски служители, които обслужват района, го установили и задържали за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. 

Образувано е досъдебно производство, работата по което продължава под надзора на компетентната прокуратура.


По публикацията работи: Велмира Стефанова

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Първа спешна помощ по въздуха от Шумен

Първата спасителна мисия с медицинския хеликоптер вече е факт. Сигналът за нуждата от помощ е подаден за пациентка в тежко състояние от Шумен, която е транспортирана до столицата за 1 час и 15 минути. Хеликоптерът е кацнал на площадката на болница „Св. Екатерина“. Пациентката вече е в столичната Военномедицинска академия. В добро състояние е..

публикувано на 04.06.24 в 12:33

Горя лятна кухня

Лятна кухня горя в село Цани Гинчево посред нощ, съобщават от шуменската полиция. Сигналът е получен в ранните часове на 4 юни. Съобщено било за пожар в покрив на лятна кухня. Към адреса бил пратен екип на пожарната в Каолиново. Екипът установил да гори постройка между две къщи.  Пламъците са погасени с помощта на 6 тона вода. Унищожени са около 80..

публикувано на 04.06.24 в 11:20

Изгоря оранжерия в Мараш

Оранжерия в землището на село Мараш е изгоряла при пожар рано тази сутрин, съобщават от шуменската полиция. Сигналът е получен в 05:30 часа на 4 юни. Към мястото на произшествието е насочен противопожарен екип.  Огнеборците установили, че гори селскостопанско оборудване и земеделска продукция. Пламъците тръгнали след късо съединение.  Пожарът..

публикувано на 04.06.24 в 11:09

Скандал за паркиране

73-годишен мъж е задържан, след като обидил и изблъскал жена при скандал за паркомясто.Това съобщават от шуменската полиция. Скандалът станал вчера по обяд на ул. “Вичо Папазов“ в Шумен. Причина за него се оказало място за паркиране.  Мъжът отправил обидни думи към жената и настоявал да си премести автомобила. Тя отказала под претекст, че живее в..

публикувано на 04.06.24 в 11:03

Кола се обърна в канавка

Лек автомобил "Фолксваген Поло" е катастрофирал вчера преди пътен възел Белокопитово. Това съобщават от шуменската полиция. На място са пратени екипи на пожарната и пътна полиция в Шумен. Заварили преобърнат в канавката лек автомобил. Пътниците и водачът били извън колата, с леки наранявания.  Спасителният екип обезопасил автомобила и пътното платно...

публикувано на 04.06.24 в 10:42

Част от Шумен без вода

Днес в Шумен няма да има водоподаване в района от бул. „Ришки проход“ до Дивизията. Това съобщават от ВиК - Шумен. Причина е възникнала авария на бул. „Мадара“ №15.  Водоподаването ще бъде възстановено след отстраняване на аварията. Водното дружество не се ангажира с час. 

публикувано на 04.06.24 в 09:58
Язовир

Къпането забранено!

Заповед за забрана за къпане в необезопасени язовири е издадена от кмета на община Шумен проф. Христо Христов във връзка с настъпването на летния сезон.  Ограничението важи за обекти, общинска собственост. За обезопасяването на водните площи ще бъдат поставени забранителни табели.  Контролът по поставянето им и подновяването на старите ще се..

публикувано на 04.06.24 в 09:33