Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Националите ни по футбол ще играят контрола срещу младежкия състав. Димитър Бербатов, Мартин Петров, Стилян Петров и Валери Божинов - контузени

Снимка: Архив

Селекционерът на националния ни отбор по футбол Станимир Стоилов заяви, че в събота националите ни могат да играят контрола срещу младежия тим. Старши-треньорът заяви още, че е категоричен в мнението си за това, че наказаните и „отлъчени” от Любослав Пенев състезатели на ЦСКА няма да попаднат в сметките му за контролите на представителния тим на страната.

„Наказаните в ЦСКА няма да са и сред националите. Едва ли това трябва да изненадва някого. Те имат проблеми в клубния си тим, което дава предпоставка да се съмнявам, че ще повторят същото и в националния. Плюс това, не на последно място, ние треньорите трябва да подкрепяме и уважаваме решенията си”, допълни Стоилов.

Димитър Бербатов има травма в коляното, която отшумява. Тези дни ще има яснота със състоянието му и най-вероятно в сряда ще се присъедини към тима. Същата е ситуацията със Стилиян Петров. Той също ще бъде готов за мача с Малта. Мартин Петров е получил някакво усукване и до края на деня ще замине на преглед в Барселона, за да се прецени състоянието му. Божинов ще се присъедини към нас до края на деня, но и неговото състояние не е сериозно.

По публикацията работи: Кръстина Иванова/Калин Катев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна