Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нова победа за БНР в Медийната лига - 4:3 срещу "24 часа"

Снимка: Архив

 

Нова победа в поредния 12-ти кръг на "Макдоналдс Медийна лига" записа футболният отбор на БНР, който надигра състава на вестник "24 часа" с 4:3 в доста интересен двубой. Така "Пелетата" завършиха есенния дял от шампионата на медиите с актив от 6 победи и 6 загуби и заемат 5-то място във временното класиране от 13 отбора.

Мачът премина доста оспорвано с положения и пред двете врати, като до последната минута съперникът ни опитваше да изравни. Още в самото начало прекършихме "24 часа" с 2 бързи гола, които обаче не отказаха колегите. В края на първата част получихме гол, който още повече ни провокира да атакуваме вратата на противника. В началото на втората част вкарахме още 2 попадения за 4:1, като до края успяхме да задържим преднината си, въпреки получените нови 2 гола в нашата врата.

В отсъствието на титулярния голмайстор на тима Емил Стоилов се разиграха двамата ни халфове Явор Спасов и Петроний Евтов, които вкараха по 2 гола. Далечните удари на Иван Мирчев в този двубой не се получаваха, а Румен Стоичков доста изтормози съперника ни, въпреки че не успя да отбележи. Отлично в защита се справиха и Михаил Димитров, Николай Захариев и Светослав Костов, които с дружни усилия опазиха крехката преднина на БНР. Неприятна контузия получи вратарят ни Георги Грудев, който бе заменен от Лъчезар Михайлов, като и двамата отразиха опасни удари на вестникарите.

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна