Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ивайло Петев остава начело на „Лудогорец”

Снимка: Архив

Ивайло Петев остава начело на „Лудогорец”. Ръководството на разградският тим не обмисля треньорска смяна и заявитова в съобщение публикувано на официалния сайт на клуба:

„По повод появили се информации за обмисляна смяна на мениджъра Ивайло Петев след загубата от „Славия”, ръководството на ПФК „Лудогорец” уверява своите фенове, че твърдо стои зад младия специалист и няма да се поддаде на опитите за разваляне на климата в отбора.

Въпреки двете поредни загуби футболните специалисти са категорични, че „Лудогорец” е отборът в България, който практикува най-красив футбол и основната заслуга за това е на Ивайло Петев. И на стадион „Овча купел” „Лудогорец” беше по-добрият отбор, но само малшансът попречи „орлите” да си тръгнат с трите точки. Нека не забравяме, че в този мач Ивайло Петев беше на обичайното си място, а не в ролята на централен нападател или вратар.

Най-силната страна на „Лудогорец” е колективът и ръководството на отбора ще направи всичко възможно, за да продължи отличното представяне на отбора в историческото първо участие в А група. Необходимите изводи след двете загуби ще бъдат направени и отборът ще излезе пределно мотивиран за победа в следващия мач с „Черно море” на „Лудогорец Арена”. Разчитаме, че и този път верните ни фенове ще бъдат 12-ия играч."

 

 

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени