Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тодор Янчев и Серж Нюаджи под въпрос за мача с "Черно море"

Снимка: БГНЕС

Капитанът на футболния ЦСКА Тодор Янчев и голмайсторът от мача "Левски" Серж Нюаджи са получили контузии и са под въпрос за гостуването на "Черно море" във Варна. Това съобщи старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов на пресконференция днес. Янчев, който е единственият типичен дефанзивен халф в ЦСКА, е получил разтежение на тренировка днес. Нападателят Мишел Платини също все още не е възстановен от травма, заради която пропусна мача с "Монтана". Тошко Янчев се контузи, Серж също, а и Платини не е напълно възстановен. Ако тримата се оправят, ще бъдат в групата, но това е малко вероятно. Ние си имаме проблеми. В "Черно море" също има контузени, така че нещата са изравнени, коментира Стойчо Младенов.

Наставникът на "червените" не се притеснява от лошия терен на стадион "Тича" във Варна. Отнасяме се с уважение към съперника, но отиваме за трите точки. Дали теренът ще бъде мокър, наводнен или сух, не е от значение. Това не трябва да има значение за по-добрите футболисти, макар че лошите условия малко или много изравняват възможностите на двата отбора, каза Стойчо Младенов.

Младенов се изказа ласкаво за капитана на "Черно море" и бивш футболист на ЦСКА Георги Илиев. Георги Илиев е лидерът на "Черно море", винаги съм го харесвал като футболист. Ще опитаме да се справим както с него, така и с всички останали футболисти на съперника, каза още Младенов.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна