Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илиан Илиев остава треньор на "Левски", а Даниел Боримиров се завръща като спортен директор

Снимка: www.novsport.com

Илиан Илиев остава треньор на "Левски", а Даниел Боримиров се завръща като спортен директор. Новината беше потвърдена от изпълнителният директор на „сините” Иво Тонев в ефира на една от телевизите.

Връщането на Боримиров в „Левски” е по предложение на Илиев. Двамата ще останат на постовете си до края на пролетния полусезон, независимо от резултатите на "Левски".

Разговарях със собственика Тодор Батков и бях категоричен, че оставката на Илиан Илиев не трябва да бъде приемана, защото това не е решение. Играта на Левски не върви и аз си имам своите обяснения за това. Ще има санкции за футболистите, но те ще бъдат оповестени утре. Клише е да се говори, че футболът е мъжки спорт. Виждаме, че в други страни и жените играят успешно футбол, заяви Тонев.

Даниел Боримиров беше спортен директор на „Левски” през сезон 2008/2009 година, когато столичани спечелиха последната си титла. Преди мачовете срещу "Дебрецен" за влизане в груповата фаза на Шампионската лига обаче бе освободен с наставника Емил Велев, който водеше тима.

 

 

 

 

 

 

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна