Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В ЦСКА недоволни въпреки двете титли този сезон

Част от волейболистките на ЦСКА и треньорското ръководството показаха пред медиите шампионската купа на страната
Снимка: БГНЕС

 

Отборът на ЦСКА, който спечели дубъл - титла и Купа в женския ни волейбол, изрази недоволството си от слабия интерес към успеха им, както и неправилно оценяване на "червените" състезателки. Треньорката Юлия Иванова, помощникът на тима Петър Дочев и три от състезателките на тима - Даниела Кънчева, Джесика Николова и Силвия Кьосева, говориха пред медиите след големия успех, постигнат отново, както стана традиция в последните години, с ограничени финанси и състав.

Не знаем на какво се дължи тази липса на интерес в женския волейбол, за разлика от женския баскетбол. А ние имаме по-големи успехи. Успяхме да победим този силен финансово противник. Цялата общественост искаше те да спечелят. Много сме щастливи. Показахме, че можем да се възродим. Показахме и желание за борба, коментира Иванова.

Иванова обаче нападна избора на най-полезен играч на сезона, като коментира, че нейната състезателка Гергана Димитрова е била ощетена.

Гери Димитрова не беше наградена за MVP, а такава стана състезателка от третия отбор в крайното класиране, Славина Колева. Лично за мен това е обидно, нашият труд и този на състезателката ни не се отбелязва. Нямаме лоби. Никой не застава зад гърба ни, каза още разочарованата Иванова.

Капитанката и разпределителка на тима Даниела Кънчева също коментира постигнатото през сезона и благодари на съотборничките си, на треньорското ръководство, на спонсора на тима Петър Кънев и на Верка Николова.

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени