Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Наско Сираков прати Владимир Гаджев да тренира с юношите на "Левски"

Снимка: БГНЕС

Спортно-техническият директор на футболния "Левски" Наско Сираков заяви, че националът Владимир Гаджев от утре ще се подготвя с юношите. Гаджев, който през миналата седмица отказа оферта от Китай, не игра при загубата с 0:2 от "Иртиш" в реванша от първия квалификационен кръг на "Лига Европа" в Павлодар в четвъртък, след който "сините" отпаднаха от надпреварата. Сираков каза още, че тенденцията през този сезон ще бъде за налагане на нови лица и млади момчета от школата на клуба. Третият вратар Ивайло Василев направи последна тренировка със "сините" днес. Той ще бъде пратен под наем във втородивизионния "Светкавица".

Португалското крило Кристовао Рамос пропусна днешната тренировка на "Левски". Заниманието беше ръководено от помощниците на напусналия поста старши треньор на тима Николай Митов - Елин Топузаков и Мариян Христов. На облекчен режим се подготвяха Нуно Пинто и Сьорд Арс. В понеделник по всяка вероятност ще бъдат съобщени и на други футболисти, които ще напуснат отбора.

Сираков се надява утре да има яснота около името на новия старши треньор на отбора. Фаворит за поста е Александър Янкович.

Представителният тим на "Левски" ще направи поредното си тренировъчно занимание в понеделник от 18,00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна