Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Северин Димитров: Надявам се на поредна победа на Монтана

Волейболистите на Монтана имат тежко гостуване днес на "Нефтохимик" /Бургас/. От изиграните досега три мача в Суперлигата при мъжете, момчетата на треньора Северин Димитров имат само победи. Последните 2-3 сезона обаче, монтанци нямат подеба над бургазлии. Мачът е от особено значение за Северин Димитров, тъй като преди една година той бе именно наставник на "Нефтохимик". Срещата е от 18 часа в зала "Младост" в Бургас.

"Важен мач за нас и за домакините от Бургас. Този отбор, който вземе победата ще зимува в четворката в класирането. Надявам се довечера да покажем добра игра. Всички в отбора са здрави. Ще разчитам на момчетата, които играха в последната среща срещу КВК Габрово", каза треньорът Северин Димитров.

Днес от 17.30 часа е срещата "Пирин Балканстрой" - "Арда". Утре са срещите "Виктория Волей" срещу "Левски Волей", началото е от 18 часа. Половин час по-рано лидерът "Марек Юнион Ивони" е домакин на Славия. В понеделник е последната среща от кръга, която ще изправи един срещу друг отборите на КВК Габрово и ЦСКА. Във временното води отборът на "Марек Юнион Ивони" с актив от 9 точки. Монтана е на втора позиция с 8.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна