Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ботев" Враца започва подготовка за мача с "Литекс"

Футболистите на „Ботев” започват от днес подготовката си за тежкото гостуване на „Литекс” в събота. На 30 март врачани играят в Ловеч срещу един от проспериращите през пролетния полусезон отбори. Последните срещи в града на люляците завършваха с победи за „оранжевите”, затова и никой не очаква подвизи от врачани. Въпреки всичко футболистите на Антони Здравков обещават да се хвърлят здраво срещу „Литекс”. Това поне обеща капитанът на „Ботев” Илия Илиев:

„Нас съдиите ни режат срещу по-слабите отбори, а какво остава срещу по-силните. Отиваме, настройваме се да играеме футбол и… каквото стане… През есента не ни взимаха на сериозно. Но винаги втория сезон започват игрите. За жалост ние нямаме лоби никъде, не сме толкова добре и с парите, за да влизаме в нечия схема. Играем мач за мач и каквото стане. Дано успеем!”

През есента „Ботев” отстъпи с 0:4 от „Литекс” у дома, но тогава за врачани играха куп чужденци с недоказани качества. Статистиката също не е в полза на „Ботев”, тъй като врачани отдавна не са записвали дори равенство срещу тима от Ловеч.

По публикацията работи: Жоро Александров

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна