Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Футболистите на "Ботев" разпускат с театър

Футболистите на "Ботев" /Враца/ ще се разтоварват с театър от стреса и напрежението, натрупани през последните дни. Ръководството на клуба и спонсори решиха да купят билети за играчите и техните половинки, за да гледат комедията "Една жена - трима мъже" от сръбския автор Петър Петрович-Пеция. Организираното посещение на постановката е в четвъртък /18 април/ от 19 часа в камерна зала. Спектакълът е режисиран от Владимир Лазич, артдиректор на няколко театъра в Сърбия, режисьор на шоупрограми по Радио телевизия Сърбия и друга музикална телевизия.

С посещението на театрална постановка ръководството на "Ботев" цели да разтовари от играчите си напрежението. В събота врачани приемат "Черноморец" в решителен мач от първенството на "А" група и шефовете се надяват по този начин да освободят възпитаниците на Антони Здравков от несполуките в неделния мач с "Миньор".

За настроението в отбора говори капитанът на тима Илия Илиев:

"Натрупаха ни се доста мачове - изиграхме 3 важни срещи за 8 дни и това повлия на резултата с "Миньор". Надявам се, че срещу "Черноморец" няма да ни преследва и малшанса, за да можем да вземем трите точки. Вярвам, че и публиката ще ни подкрепи, защото ние бихме искали отново да е нашият 12-и играч. Сега имаме нужда от подкрепата на всеки запалянко и призовавам хората да дойдат в събота и да са зад нас през 90-те минути на мача. Нека ни поощрят, за да успеем да спечелим победата в този изключително важен за "Ботев" мач!"

В същото време двама от футболистите на "Ботев" тренираха днес отделно от основната група - това са травмираните Андрей Атанасов и Александър Якимов. И двамата офанзивни футболисти имат разтежения, които засега ги изваждат от съботното домакинство срещу "Черноморец". От лекарския щаб на врачани обещаха да ги възстановят и Атанасов, и Якимов да са на линия срещу "акулите".
По публикацията работи: Жоро Александров

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна