Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пускат част от титулярите на "Монтана" в почивка

В "Монтана" обмислят да дадат почивка на няколко от титулярите за гостуването на "Ботев" /Враца/ за Купата на България. Това ще са футболисти, изнесли мачовете в първенството до сега. От стадион "Огоста" не съобщиха имената им, тъй като има проблеми с контузени футболисти. Бразилският защитник Ели Маркес, халфът Илиян Илиев и десният бек Мартин Дечев са под въпрос, заради неизлекувани травми. Контузени и наказани състезатели в отбора на "Монтана" няма.

"Това, че ще дадем почивка на няколко състезатели, не означава, че сме отписали купата. Монтана винаги играе за победа, независимо дали е мач от първенство или турнир", коментира изпълнителният директор на клуба Румен Панайотов.

Ето и вероятния състав:

Хр.Иванов, Митов, Василев, Михов, Мурадов, Мечечиев, Костадинов, Тодоров, Мичев, Почански, Антонов, резерви - /Ст.Васев, В.Иванов, Наков, Кр.Илиев, Методиев, Ил.Илиев, Георгиев/

Същевременно стана ясно, че със спрени състезателни права за четири мача е наказан побойника от "Спартак" /Варна/ Роналд Донев. В 88-та минута на мача Донев удари в лицето капитана на "Монтана" Венци Иванов. За това си провинение Дисциплинарната комисия на БФС го наказа и с парична глоба от 250 лева.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна