Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Асен Асенов отново е №1 във Враца

Снимка: Жоро Александров

Асен Асенов задържа купата за спортист №1 на община Враца, която получи миналата година, защото беше избран отново за номер 1 на церемония снощи, проведена в ресторанта на хотелски комплекс "Хемус" в града под Околчица. При избора на кикбоксьора натежа европейската титла по тайландски бокс /муай тай/, която файтърът спечели това лято в Украйна.

Големият претендент за отличието – Георги Иванов от атлетически клуб "Павел Павлов", остана втори в класацията, въпреки влизането си в ТОП 8 на световното първенство в Москва. Скачачката Гита Додова от АК "Враца" повтори постижението си от преди година и отново финишира трета в анкетата на община Враца.

Клубът по тенис на маса "Враца" с треньор Красимир Иванов спечели надпреварата за отбор на годината, следван от КВТ "Ботев" Враца с треньор Венцислав Николов, а трети е СКПС "Ботев 2000" с треньор Ивайло Томов. Турист на годината е Карина Смирнова от Езиковата гимназия, а призът за най-проспериращ млад футболист бе връчен на шестокласника от Спортното училище Владислав Найденов.

Слушателите на РАДИО ВИДИН ще научат още подробности и отзиви от церемонията в неделя, в специализираното предаване "Клуб СПОРТ" в неделя, 15 декември.

По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна