Не се очаква промяна в цените на козунаците за Великден, прогнозира Тодор Няголов, председател на Регионалния съюз на хлебопроизводителите и сладкарите в Добрич. По неговите думи, нормалната цена на качествен козунак от един килограм, в който са вложени стафиди или локум, или пък комбинация от различни екстри, може да е от 4 лева до 5 лева и 50 стотинки. Обикновено разфасовките са от по 400 или 500 грама, което означава, че за тях нормалната цена ще е около 2 лева и 50 стотинки, допълни Няголов. Наясно сме, че хората предпочитат по-евтини продукти и се доверяват на нерегламентирани производители, които предлагат козунак от други райони за 1 лев- 1лев и 20 ст., посочи още Тодор Няголов. Той смята, че продуктите на такава цена са със съмнително качество.