Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Президентът Росен Плевнелиев поздрави „Лудогорец“

Президентът Росен Плевнелиев поздрави „Лудогорец“
Снимка: БГНЕС

Президентът Росен Плевнелиев изпрати поздравителен адрес до ръководството и отбора на "Лудогорец" по повод класирането за  груповата фаза на Шампионската лига.

Благодарение на отборния дух и амбицията си играчите на "Лудогорец" успяха не просто да зарадват любителите на футбола със запомняща се игра в мача със "Стяуа", а постигнаха и още една важна победа - да обединят всички българи в желанието им нашият тим да постигне триумф, посочва държавният глава.

Росен Плевнелиев заявява още, че на терена отборът е показал, че ако до последния миг с вдъхновение и екипност се бори за мечтите и успехите си, не съществуват невъзможни цели.

От мое име, а вярвам, че и от името на почитателите на футбола, ви благодаря за еуфорията и приятните емоции, които ни подарихте, посочва Плевнелиев.

Президентът пожелава успех на "Лудогорец" в следващия етап на турнира и изразява убеденост, че клубът ще се изправи с чест срещу именитите съперници, с които предстои да играе, и отново ще даде поводи за гордост от нови успехи.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна