Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Радослав Козлеков: Сключваме договори с организаторите на състезанията, за да сме сигурни, че ще се проведат

Радослав Козлеков: Сключваме договори с организаторите на състезанията, за да сме сигурни, че те ще се проведат
Снимка: Глобул Рали Тийм

През януари ще сключим договори с организаторите на състезанията в България. В тях ще има права и задължения. Ще бъдат включени точки, които организаторите ще са длъжни да изпълнят. Договорите няма да са за 1 година, ще бъдат дългосрочни. Правилниците за 2015-а година вече са готови. Ще бъдат публикувани до края на седмицата. Конкретно за рали дисциплината, там правилниците 100 процента са идентични с тези на ФИА, това заяви Радослав Козлековпрезидент на Българската федерация по автомобилен спорт на пресконференция, която събра носителите на европейските купи за 2014-а година в отделните дисциплини.

Крум Дончев – носител на европейската рали купа: Щастливи сме, много се радваме не само за един трофей, който вече присъства в нашата спортна автобиография. Аз съм изключително щастлив, че си поставихме цел, не много близка, и успяхме да я постигнем с целия отбор. Това ми показва, че можем да спечелим не само битката, но и войната.

Николай Златков – носител на европейската купа по планински изкачвания: Изключително приятен сезон за мен. Много добър. 11 старта, 11 финала и 9 подиума, което говори само по себе си, как се чувствам след такъв сезон.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна