Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Привържениците на "Локомотив" (Пловдив) искат по-високи цени на билетите за дербито с "Ботев"

Снимка: БГНЕС

Част от привържениците на "Локомотив" (Пловдив) в открито писмо призоваха ръководството на клуба да повиши цените на билетите за предстоящото дерби с "Ботев" в края на седмицата. Аргументът е локомотивската общност да подпомогне активно издръжката на клуба в трудните за него времена.

Ето и пълният текст на призива:

В седмицата преди дългоочакваното пловдивско дерби призоваваме нашите братя и ръководители на любимия "Локомотив" за решение, с което всички милеещи локомотивци ще докажат своята съпричастност в този труден за клуба период.

Нека в предстоящото домакинство на "Ботев" в продажба бъдат пуснати билети за трибуна "Спортклуб" и централния сектор на цени, по-високи от обичайното. Убедени сме, че този спектакъл няма да е по-скъп от посещение на кинопрожекция или театрална постановка, но с този жест ще докажем единността си.

Нека прегърнем и по-рано оповестената идея за подкрепата на големия Аян Садъков, като част от приходите за билети бъдат в помощ за неговото лечение.

Призоваваме всички привърженици на "Локомотив" да подкрепят любимия си отбор, както във финалната стъпка към полуфинала за Купата на България в реванша срещу "Локомотив" (София), така и с присъствието им на стадион "Локомотив" в неделя.

Нека всеки сам намери начина си да подкрепи "Локомотив" и неговите ръководители, понесли в тези трудни времена тежкия кръст по издръжката му.

Дали с покупката на билет, или с есемес по телефона - "Локомотив" има нужда от нас. Не сега, а веднага.

Само "Локо".


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени