Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА: Инджов и Манджуков лъжат елементарно

Александър Томов
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА отговори на кандидат-купувачите на клуба Юлиан Инджов и Ивайло Манджуков. Бизнесмените обявиха по-рано днес, че се отказват намерението си да вземат властта в клуба заради главния акционер Александър Томов. Отговорът на "червените" не закъсня.

Декларацията на лицата Манджуков и Инджов е достойна за съжаление. Причината не е в отказа им да помогнат на ПФК ЦСКА АД, а в използването на елементарни лъжи, които лесно могат дa бъдат опровергани. Oставаме с впечатлението, че намесата на двамата в делата на ПФК ЦСКА АД, атаката им срещу Стойчо Младенов, както и последните им действия са част от опит армейският клуб да бъде поставен на колене, пишат "червените" на официалния си сайт.

Спомоществователството на П. Манджуков и Ю. Инджов в края на 2014-а година е свързано с принудителен залог на големи пакети акции и с висока лихва от 7%. Смешно и несериозно е изявлението, че на тях им е била отказвана информация за финансите на клуба. За това са свидетели десетки служители, начело с изпълнителния директор на ПФК ЦСКА АД Александър Тодоров, които работеха през цялото време лично с Инджов и които отговаряха на всяко негово искане. Ще направим всичко възможно, за да се спаси клубът, както сме правили досега. Имаме резервен вариант, по който се работи в момента, обявиха още от клуба.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна