Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Локомотив" София и "Лудогорец" не си отбелязаха гол в слаб мач

"Локомотив" София-"Лудогорец" 0:0
Снимка: БГНЕС

Шампионът "Лудогорец" (Разград) завърши наравно 0:0 при гостуването си на "Локомотив" в София в мач от 25-ия кръг в "А" група, първа шестица.

През първата част играта беше напълно равностойна, като събитията се развиваха предимно в средата на изключително тежкия за игра терен. Чистите голови положения пред двете врати липсваха, а неволна игра с ръка на Козмин Моци в наказателното поле на гостите беше подмината от главния съдия Николай Йорданов.

В самия край на първото полувреме треньорът на столичани Димитър Васев почувства болки в бъбреците и по спешност беше откаран в болница. След почивката "Локомотив" беше воден от помощник-треньора Диян Петков.

Четвърт час преди края далечен удар на Върджил Мисиджан беше избит в корнер от вратаря на домакините. При последвалото центриране румънецът Козмин Моци се разписа с глава, но попадението беше отменено заради нарушение.

В 80-ата минута резервата Даниел Генов стреля от границата на наказателното поле, но топката се отби в страничната греда на вратата, пазена от национала Владислав Стоянов.

След това равенство лидерът в "А" група "Лудогорец" има актив от 52 точки, с 6 повече от преследвача ЦСКА. "Локомотив" е на трето място с 44 точки.

Състави:

"Локомотив": Митрев, Старокин, Хаджиев, Бранеков, Траянов, Елтон, Тодоров (90-Васев), Ливраменто (72-Генов), Гъргоров, Том (89-Велковски), Романов.

"Лудогорец": Стоянов, Кайсара, Моци, Барт, Дяков, Анисе, Мисиджан, Кишада (74-Безяк), Ангуло, Абало (61-Вандерсон), Марселиньо.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени