Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Луис Енрике: Перфектен резултат

Луис Енрике
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Старши треньорът на "Барселона" Луис Енрике заяви, че победата с 3:0 над "Байерн" Мюнхен е перфектният резултат за неговия тим.

Този резултат е перфектен за нас. Той ни доближава много близо до финала. Но не всичко е свършило все още. Реваншът ще бъде труден, коментира Енрике.Тази вечер беше тежък мач и ние очаквахме това. И двата отбора се опитаха да пресират съперника. Създадохме много голови 

възможности, повече от "Байерн", но в последните 15 страстни минути спечелихме мача. Сега чакаме следващата седмица, защото това е друг труден мач. Разбира се, че е по-лесно с Лионел Меси.

Той прави нещата различни. Ние виждаме това всеки ден. Той е от друга планета. Освен това, което видяхме от Лео, всички други - нападатели, халфовете и защитниците допринесоха също много за успеха", добави треньорът на "Барселона".

Ние ще играем за победа следващата седмица, точно както "Байерн" дойде тук, за да спечели. Резултатът е впечатляващ, а срещата беше изключителна. В един полуфинал малките детайли правят разликата. Имаме трима изключително добри играчи в атака, но Лео спечели този мач за нас. Ние пресирахме добре, изчакахме подходящия момент и бяхме невероятни в края, каза още Луис Енрике.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна