Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ван Гаал недоволен след успех на "Манчестър Юнайтед"

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Луис ван Гаал заяви, че неговите футболисти не са се представили на нужното ниво срещу тима на "Сан Хосе", въпреки че спечелиха контролната среща с 3:1.

През първото полувреме организацията ни в защита беше добра, създадохме десетина положения и вкарахме два гола. Разбира се, можеше и повече, но бях доволен. През втората част обаче играхме много лошо и макар да не им давахме реални шансове, им позволихме да имат много възможности. Единственият хубав момент беше попадението на Перейра, каза холандският специалист след срещата.

Головете за "Юнайтед" реализираха Хуан Мата и Мемфис Депай през първата част и Андреас Перейра през втората. Ван Гаал използва два напълно различни състава през двете полувремена, а част от "втория" тим беше и Бастиан Швайнщайгер, който също получи забележки от треньора. 

Халфовете през второто полувреме не играха толкова добре, колкото тези през първото. Швайнщайгер също се представи зле. В първия мач той игра добре, но днес не беше на това ниво. Но това е напълно нормално, сега сме в тренировъчен процес, а той е с нас само от седмица, каза Ван Гаал по адрес на германския национал.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна