Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отборът на БНР удари вицешампионите в "Макдоналдс медийната лига"

Отборът на БНР записа победа над "Тема Спорт" с 4:2 в Медийната лига

Отборът на Българското национално радио (БНР) спечели важна победа в 3-ия кръг на "Макдоналдс медийната лига 205-2016", след като надигра с 4:2 вицешампионите от миналото първенство - отбора на "Тема Спорт" с категоричното 4:2. Почти през целия двубой "Пелетата" контролираха играта, като този пък заложиха на наситена средна линия, с много пасове и отлични извеждащи подавания. На вратата титулярът Радо Славев направи невероятни спасявания, в защитата умело този мач действаха Светлозар Дойчинов, Михаил Михайлов и Димитър Томов, а в предни позиции Явор Спасов и Васил Гешев не оставиха вратаря на противниците ни да скучае. Добри думи за този ценен успех заслужават още Петроний Евтов, Христо Денев и Иван Мирчев.

Тази тактика проработи и Радиото поведе с 2 бързи гола през първата част, дело на Васил Гешев, който се възползва от едно подаване в дълбочина, и включване на централния ни бранител Светлозар Дойчинов, който се включи отлично в една контраатака. Последваха още няколко пропуска пред двете врати, като вратарят на "Пелетата" Радо Славев спаси поне 2 чисти положения.

През втората част, колегите от "Тема Спорт" натиснаха и стигнаха до изравняване, на което отборът на БНР реагира с нови 2 попадения, отбелязани от Явор Спасов и Михаил Михайлов.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна