Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ливърпул" отново не победи "Уест Хем"

Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Ливърпул" и "Уест Хем" завършиха наравно 0:0 в късния съботен мач от четвъртия кръг в турнира за купата на Футболната асоциация в Англия.

"Червените" излязоха на терена с неопитен състав и ще трябва да преиграват срещата на "Болейн Граунд" в Източен Лондон. Най-възрастният играч на домакините беше 27-годишният им вратар Симон Миньоле.

"Чуковете" имаха ранни шансове за гол, които бяха пропуснати от Енер Валенсия и Педро Обиянг. Двамата стреляха неточно към вратата на домакините.

Стражът на гостите Дарън Рандълф се превърна в герой на срещата след почивката. Вратарят на два пъти блокира удари на Жоао Тейшейра. Кристиан Бентеке, Джо Алън и Камерън Бранагън също не успяха да преодолеят Дарън Рандълф, направил един от най-силните си мачове през този сезон.

"Ливърпул" ще има поне седем мача в четири различни турнира през февруари, включително и финал в турнира за купата на Лигата срещу "Манчестър Сити". В неделя за купата на Футболната асоциация играят "Карлайл" срещу "Евертън" и "МК Донс" срещу "Челси". 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна