Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лука Модрич: Вкарах хубав гол, но най-важното са трите точки

Лука Модрич
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Плеймейкърът на Хърватия Лука Модрич похвали целия отбор за себераздаването и класата, която демонстрира при победата над Турция с 1:0 в мач от трета група на Европейското първенство по футбол във Франция. Модрич вкара единствения гол и бе избран за Играч на мача.

Ритнах топката перфектно и вкарах. Щастлив съм заради гола, но най-важни са трите точки, каза Модрич. Играхме агресивно, като големите национални отбори и мисля, че ние също сме сред големите отбори вече. Това беше едва първият ни мач на европейското и вярвам, че ни остават още много мачове, каза още Модрич пред репортери.

След гола на Модрич на терена нахлу привърженик на Хърватия, който отпразнува попадението с отбора. В началото дори не забелязах, че фен е нахлул на терена. Можеше да бъде турски привърженик, но слава Богу беше хърватин, добави Модрич.

Селекционерът на хърватите Анте Чачич похвали Модрич за играта му. Лука заслужава да се говори за него, особено след този мач, който е един от най-добрите му за Хърватия. Той игра страхотно и е нашият лидер. Имаме нужда точно от такъв Лука, защото когато е в тази форма, целият отбор играе много по-добре, каза Чачич.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени