Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Лудогорец" пуска утре в продажба единични билети за мача с "Пари Сен Жермен"

"Лудогорец" билети
Снимка: БГНЕС

"Лудогорец" пуска утре в продажба единични билети за мача с "Пари Сен Жермен" от груповата фаза на Шампионската футболна лига на Европа. Двубоят с френския шампион е в сряда от 21.45 часа на стадион "Васил Левски". Входните талони могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим", като ще бъдат налични във всички бензиностанции "ОМV". Пунктове за продажба има в по-големите градове на страната. Входни талони могат да бъдат закупени и от касите на Националния стадион.

Цените на билетите за мача с "Пари Сен Жермен" са следните:
Сектор "А" блокове 10-15 - 100 лева
Сектор "Б" - 50 лева
Сектор "В" - 75 лева
Сектор "Г" - 50 лева
Сектори "Лъвчета" - 60 лева

   Единичната продажба на билети важи само за мача с "Пари Сен Жермен". Днес е последен ден, в който желаещите могат да си закупят пакетни билети за трите мача. В деня на срещата - 28 септември, билети ще се продават до 20,45 часа. "Лудогорец" призовава запалянковците да се възползват от предварителната продажба, за да се избегне струпване по входовете непосредствено преди двубоя с ПСЖ.

Официалната тренировка на българския шампион е във вторник и ще започне в 20:30 часа. Заниманието ще се състои на стадион "Васил Левски" и ще бъде открито за медиите в първите 15 минути. Официалната пресконференция на "Лудогорец" е същият ден в 17:30 часа в зала "Родина" на Националния стадион. В брифинга участие ще вземат треньорът Георги Дерменджиев и Йордан Минев.

Делегацията на ПСЖ пристига в България на 27 септември около 14:00 часа. Тренировката на френския отбор на "Васил Левски" е в 19:00 часа, а пресконференцията на треньора Унай Емери - в 18:20 часа.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна