Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Линда Зечири е най-добрият спортист на ОСК „Академик“ за 2016 година

Линда Зечири е най-добрият спортист на ОСК „Академик“ за 2016 година
Снимка: личен архив

Линда Зечири е спортист номер 1 на ОСК „Академик“ за 2016 година. На олимпийските игри в Рио де Жанейро единствената ни медалиста от европейски шампионат по бадминтон  в индивидуалното се нареди успя да влезе в първите 10, като се нареди на 9-то място.

За мен това е гордост. Чест е, че те ценят моя труд и следят всичките ми изяви. Огромна радост е, че ги имам зад гърба си и, че имам тяхната подкрепа. Аз игра в Академик над 17 години. Академик винаги ще бъде в сърцето ми и ще го нося навсякъде по света, заяви след награждаването Линда Зечири.

Отбор на годината на студентското дружество е състава по естетическа групова гимнастика, а за най-добър треньор беше обявен неговия наставник Мариета Дукова.

Годината на ОСК Академик беше успешна. В тази криза от спортисти на олимпийските игри, Академик все пак се вписа сред участниците с едно добро класиране на Линда. Пожелавам и да е жива и здрава и да ни радва с изявите си на Игрите в Токио, каза председателят на ОСК „Академик“ олимпийската шампионка Румяна Нейкова.



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна