Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гриша Ганчев: Йорданеску не издържа психически

Гриша Ганчев

Ръководството на ЦСКА-София е направило всичко възможно, за да задържи Едуард Йорданеску в отбора, но румънецът е поискал категорично да напусне, заяви основният акционер в клуба Гриша Ганчев пред Нова тв.

Като изключим незадоволителното представяне, всичко е наред – каза Ганчев. - Ние държахме много Йорданеску да остане, защото по мнението на всички специалисти той е едно много интелигентно момче и му е доста ясна материята. Човекът не издържа психически и си тръгна сам. Молихме му се онази вечер след прословутия мач с „Верея“ до остане, но той не искаше. Искаше публиката да бъде щастлива и си тръгна.

На въпрос кой трябва да бъде следващия треньор и дали би се вслушал в желанието на феновете за Любослав Пенев, Ганчев отговори: И на мен ми се иска примерно да ангажираме Марчело Липи, но него го взеха в китайския национален отбор. Най-много съм разочарован от Борис Галчев. Никога няма да му го простя това нещо. С него има два-три разговора и се бяхме разбрали за ролята му в клуба, защото е много важно да имаш такъв играч, който да бъде изцяло отдаден на каузата и на самия отбор. Дали от глупост, дали от толкова акъл, той започна да плещи някакви глупости. Не му прави чест. Задраскал съм го с дебелия флумастер.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна