Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Александър Димитров: "Локомотив" трябва да се спаси от изпадане

Александър Димитров
Снимка: Sportal.bg

Старши-треньорът на "Локомотив" (Горна Оряховица) Александър Димитров похвали футболистите на тима за раздаването си при домакинската победа над "Пирин" с 4:3 в мач от втората осмица на Първа лига.

Вкарахме един гол повече от съперника, поздравявам играчите на противника. Имаше 7 гола имаше и много положения, хубав мач преди баражите. Искам да са по-агресивни и по-дисциплинирани, поздравявам всички играчи, които участваха в срещата, заяви след мача Александър Димитров. Той си пожела представянето на неговите футболисти да не е на приливи и отливи, а да е постоянно и даващо резултати.

Не искам тяхното представяне да е на приливи и отливи, има школувани футболисти, добри футболисти, те трябва да повишават нивото си, а не да имат и спадове в играта, да не играят на настроения, няма как да се получи, те имат висок потенциал, а мястото на тима в таблицата не отговаря на потенциала им. Трябва да се опазим от изпадането, вярваме в това и работим за това. "Славия" са млад отбор, развиват се в правилна насока, тъжно ми е, че трябва да се противопоставяме по този начин, а ние трябва да се съобразим с това, добави Александър Димитров. Чуйте още от него:




Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени