Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Графа с голям концерт в Летния театър на 13-ти юни

След дълга пауза Владимир Ампов – Графа отново ще се качи на сцената на Летния театър в Бургас. Концертът му на 13-ти юни е част от неговото мини турне в три града. За слушателите на БНР – Бургас, той разказа, че след успеха на концерта в Арена Армеец, е решил да направи това турне, за да може повече хора да се докоснат до тази емоция.

„Ще бъде една незабравима вечер и ние с нетърпение чакаме срещите с феновете ни от Бургас. Имаме желание да повторим отново програмата, която направихме в София, да предадем усещането и в другите градове. Искахме да изпреварим лятото. Това е скъпа продукция, тя не може много да пътува. Но благодарение на партньорите, ще успеем да направим тези концерти.“, разказа Графа.

Влади Ампов ще излезе на сцената заедно с Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев-DJ Borche (барабани) и вокалното трио LaTiDa, за да представи специалната програма. Графа издаде, че планира след лятото да посети и други градове в страната. Певецът с усмивка разказа, че обича да посещава Бургас. Той определи публиката като много топла и емоционална, която винаги пее и се раздава.

Трима слушатели на БНР – Бургас си спечелиха билет за концерта на Влади Ампов. Те трябваше да отговорят правилно на въпрос в предаването „Ева в неделя“. И на 13-ти юни ще бъдат част от концерта на изпълнителя.


Още за новите проекти на Графа в интервюто на Ивайло Пеев:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна