Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Димитър Бербатов: Всичко си заслужаваше заради всичките тези деца

4
Снимка: БТА

Тежко беше да се организира мач като този. Все още не мога да разбера напълно какво се случи, но си заслужаваше всичко, което се случи, когато видях всички тези деца. Това не е крайната цел, а самото начало. Искам да организираме все повече такива проекти, които да могат да покажат таланта си на света, това заяви Димитър Бербатов след края на благотворителния мач организиран от неговата фондация и тази на Луиш Фиго. Срещата между отборите на двете звезди завърши наравно 3:3.

Целта ми днес не беше да вкарвам голове. Целта беше да се съберат колкото се може повече дарители. Вече девета година правим такива церемонии. Не е важно дали съм вкарал, или не, а че дойдоха толкова много звезди. Винаги можеше да бъде още по-добре, така че следващия път ще се постараем да го направим още по-добре. Сега съм щастливо уморен, така че вероятно сега ще се прибирам вкъщи. Всички са много доволни от престоя си в България, но аз съм най-доволен, че те дойдоха, защото го направиха на добра воля, допълни Бербатов.

Патрис Евра е един от най-позитивните хора, които познавам, затова и много се разбирам с него. Сега ще вечеряме и се радвам, че ще мога да прекарам още няколко часа с всички тези момчета. Мисля да организираме още такива събития, вече ще видим дали тук или в чужбина. Сега ще отделя време на семейството си, след това ще видя дали има някакви реални оферти. Ако няма, това не е трагедия, човек трябва да приеме, че времето му е дошло, завърши бившият капитан на националния ни отбор по футбол.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна