Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Психическата умора в "Лудогорец" притеснява Дяков

Светослав Дяков
Снимка: БГНЕС

Капитанът на футболния ни шампион "Лудогорец" Светослав Дяков коментира предстоящия мач на тима в Израел. В сряда от 20:00 часа шампионите гостуват на "Апоел" Бер Шеева в първа среща от третия предварителен кръг на Шампионската лига.

Не трябва да разчитаме на късмета, а ние да си свършим работата. Гледахме видео - труден съперник. Ще е труден мач. Техният стил е много подобен на нашия и наистина са доста качествен състав, каза Светослав Дяков. Според него след всеки мач всички в тима си извличат поуки.

Радващо е, че отборът започва да намира себе си. Лошото е, че сме от лагер в лагер. За последните седмици съм спал вкъщи два пъти. Затова трябва психическата умора по-скоро да преодолеем. Имаме доста широк състав, което се видя срещу ЦСКА - София. Сега остава да свършим работата си. Знаем къде ни е силата, ще се опитаме да сме доминиращият отбор. Със сигурност още не сме в най-доброто си състояние, но и съперникът със сигурност е в същото положение. Надявам се в най-добрата си форма да сме в групите на Шампионската лига, добави Светослав Дяков. Чуйте още от него:


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна