Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на "Пирин": Спечелихме точка срещу ЦСКА - София със себераздаване

Милен Радуканов
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на "Пирин" Милен Радуканов бе щастлив след равенството 0:0 срещу ЦСКА - София на стадион „Българска армия“ и заяви, че това реми е за феновете на тима от Благоевград.

Доволен съм от мача. Спечелихме точка със себераздаване. Приятно е, феновете ни подкрепят, поздравявам футболистите за изключителното им себераздаване. В съблекалнята им казах да не се отказват в нито един момент от мача. Имаше моменти, в които можеше да допуснем попадение. Каранга беше спрян, защитниците ни са отлични, каза Милен Радуканов. Той похвали и изявите на Благой Макенджиев. Вратарят отрази всички по-опасни положения пред неговата врата.

Той е най-опитният, помага на момчетата. Всички се борят до последно, заслугата е на всички. Липсват ни креативни футболисти. Можеше и да успеем да вкараме, ако имахме такива футболисти. Гледаме най-добрите качества на футболистите и извличаме максимума им. Трябва да печелим точки. Удоволствие е да се завърна на „Българска армия“. Тук имам само хубави спомени. Сектор „А“ ме поздрави, за което им благодаря. Борим се срещу всеки отбор, ще се опитаме да спечелим следващата среща, добави Милен Радуканов. Чуйте още от него.




Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна