Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илиана Раева: Силни, артистични, танцувални и рискови са новите съчетания

Снимка: БФХГ

Силни, артистични, танцувални и рискови са новите съчетания на състезателките от националния отбор. Приключихме изработването на всички композиции и започваме изработването на изчистването им. Надявам се, когато трябва да сме подготвени както трябва, това заяви президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, която влезе в ролята на ментор по време на откритата тренировка на държавния ни тим, проведена в тренировъчната зала на „Арена Армеец“.

Целта на заниманието е всички присъстващи деца да усетят магията на един от най-красивите, изящни и успешни спортове и да се запознаят отблизо с най-силните ни гимнастички.

Това е една прекрасна идея, една фантастична инициатива, която дава шанс на нашите малки, бъдещи шампионки да се докоснат директно до златните момичета на България, до идолите си. Няма нищо по-подходящо от това те да присъстват на една тяхна тренировка и да видят как момичетата тренират, какво правят по време на тренировка, какво включва тя, колко е важно всяко едно нещо по време на тренировка и как се става шампион, допълни Раева.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна