Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ticketpro: Няма да връщаме пари, търсете си ги от организаторите

Организаторът на концерта на „Смоуки“ - "Ливлов" ООД, е отговорен за връщането на парите. Това заяви управителят на фирма „Ticketpro“ Пламен Марков. 

Ние продаваме от чуждо име и на чужда сметка. Парите, които влизат при нас не са наши, ние веднага ги отчитаме на организаторите. Ако организаторът реши да не върне парите, а вече ги е взел, какъвто е сега случаят, той трябва да си връща парите. Има подобни случаи, в които организаторите не връщат парите, не връща на клиентите билети, тогава държавата не може да направи нищо“, обясни Марков.

От КЗП са категорични, че закупилите билети, трябва да се обърнат към организацията, от която са го направили. В случая, това е фирма „Ticketpro“. От там посъветваха пострадалите да пуснат жалба (възможно е да бъде и колективна), до комисията в София, за да извършат проверка.

Управителят на фирма „Ticketpro“ е категоричен, че докато не се изясни въпросът къде са парите от продадените билети, те не могат да връщат билети. Причината е, че те са отчели цялата сума за този концерт на организаторите "Ливлов" ООД.

Ние трябва да намерим от някъде пари, за да върнем билетите. Ние не носим никаква отговорност за това, че някой не си е свършил работата и концертът е отменен поради технически причини“, смята Марков. 


Подробности в звуковия файл:




Какво отговориха от организаторите "Ливлов" ООД можете да прочетете и чуете тук:
http://bnr.bg/burgas/post/100944717
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна