Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Порноактриса разказва за връзката си с Тръмп

Доналд Тръмп
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Американската порноактриса Сторми Даниелс (със сегашно име Стефани Клифорд), която води дело срещу президента на САЩ Доналд Тръмп за разгласяването на подробности за връзка помежду им, обяви в предаването „60 минути“ на телевизия CBS, че е била заплашвана и увещавана да остави на мира Тръмп.

Актрисата разказа, че през 2011 година се е съгласила срещу 15 000 долара да разкаже за връзката си с Тръмп в статия за In Touch. Двама журналисти от списанието ѝ разказали, че в редакцията се обадил самият Тръмп и поискал обяснения, а адвокатът му Майкъл Коен заплашил изданието със съдебен иск.

По-късно в парк в Лас Вегас, където Даниелс била с малката си дъщеря, към нея се приближил непознат и я помолил да не се занимава повече с Тръмп. Той погледнал дъщеря ѝ и казал:„Какво хубаво момиче. Жалко би било, ако с майка му се случи нещо“.

Актрисата каза, че го е възприела като заплаха, но не се е обадила в полицията, понеже била изплашена.

Даниелс заведе дело срещу Тръмп в началото на март. Тя иска да бъде обявено за недействително нейното споразумение с Тръмп да не разгласява връзката помежду им, за което е получила чрез адвоката Майкъл Коен 130 000 долара. Споразумението било подписано през октомври 2016 година, малко преди президентските избори в САЩ.

Президентът категорично отрече връзка с порнозвездата, а адвокатите му заведоха иск за $20 млн., защото нарушила споразумението. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна