Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Радуканов отчаян от съдийството във Варна

Милен Радуканов
Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на футболния "Пирин" Милен Радуканов остана бесен на главния съдия Валентин Железов, който свири загубата от Черно море във Варна с 1:2.
"За съжаление загубихме трети мач поред. Нашите качества и възможности ги знам. Само поздравявам футболистите.Трети мач поред - друг главен герой. Срещу отбора на Пирин трети мач поред е жалко. Ние сме със скромни възможности. Опитваме да се надиграваме с Черно море. Но бутане, бутане. Отчаян съм доста да ви кажа. Той развали целия мач. Даже и колегите от "Черно море" са на същото мнение. За да не вкараме гол случайно, дава обратен тъч. Смях, смях. Много смях", каза заяви Милен Радуканов. Той сподели, че е доволен от своите футболисти и ги поздрави.

"Вкараха ни, изравнихме. Хубаво, допуснали сме грешки, но той не ни остава да играем. Тези тънките неща са ми ясни. Те са толкова плоски, че не знаят и как да го направят. Имаше ситуации и пред второто полувреме. Вкарахме гол, а той го отмени. Не видях Преслав какво направи, за да свири фаул. Хубаво, продължаваме да играем. Всички срещу "Пирин" ще играят. При нас се знае ситуацията. Продължаваме да се борим. До последно ще се борим. Как ще се случи и по какъв начин - ще видим. Да, лошо е, че не получаваме помощ от никъде. Няма как срещу всичко да се борим сами, но ще продължаваме да го правим", добави треньорът на "Пирин".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна