Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пламен Марков: ЦСКА се срина след загубата в Разград

Пламен Марков

"През пролетния дял от шампионата нашият отбор отбеляза спад. Това се получи след мача в Разград, който загубихме с 2:3". Това призна Пламен Марков. Спортният директор на ЦСКА - София не се ангажира защо се е стигнало до този срив в играта на червените.

"До този мач ние бяхме претендент за титлата и за купата. Бяхме на 5 минути от спечелването на този мач. Получи се спад от страна на състезателите. Те сякаш загубиха увереност в собствените си сили. Ако бяхме спечелили в Разград, сега оценките щяха да са други", каза още Пламен Марков. Той уточни, че именно Стамен Белчев трябва да каже какви са били поставените цели.

"В България ръководителите много обичаме да даваме оценки, когато любимия отбор побеждава и в същото време се крием, когато той губи. Аз съм избягвал да давам оценки. Не съм запознат със задачите, които Стамен Белчев, които е поставил на състезателите. Моята оценка може да се различи от оценката на треньора. Не е редно да се явявам ментор и моята оценка да се различи с тази на треньора", добави Стамен Белчев. Чуйте още от него:


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна