Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Солскяр: Погба остава, Холанд не пътува към Манчестър

Оле Гунар Солскяр очаква Пол Погба да се върне в игра скоро.
Снимка: БТА

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр категорично отхвърли възможността звездата на "червените дяволи" Пол Погба да си тръгне от "Олд Трафорд" през януарския трансферен прозорец.

Френският национал лекува травма от доста време, като според някои медии на Острова той вече е изиграл последния си мач за Юнайтед, но Солскяр увери, че това не отговаря на истината.

"Няма да продаваме Погба през януари. Разполагаме с един от най-добрите футболисти в света, когато е във форма. Нормално е да има интерес към него, защото той е фантастичен играч и харизматична личност. Радваме се, че той е част от нашия отбор. Надявам се да го видим в игра още преди Нова година, но няма да избързваме с включването му, ще изчакаме да е напълно готов, защото не можем да рискуваме да поднови контузията си", заяви Солскяр на пресконференцията преди двубоя с Уотфорд в неделя.

Норвежкият специалист опроверга и слуховете, че голмайсторът на Ред Бул (Залцбург) Ерлинг Холанд пътува към Манчестър, за да финализира трансфера си при "червените дяволи".

"Не мисля, че това е вярно. Познавам момчето и неговите приятели, те са на коледна почивка. Всеки мениджър се надява да получи нови попълнения през януари, но трябва да бъде точният човек. Трябва да пасне на състава. Оглеждаме се, но може и нищо да не се случи. Хубаво е, че се завръщат контузените - Погба, Дало, Фосу-Менса, Баи, всички те ще се завърнат в игра в следващите месеци", каза Солскяр.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна