Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Моуриньо: Нямам сантименти към Челси

Моуриньо позира с екипа на Тотнъм.
Снимка: Tottenham Нotspur FC

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че няма сантименти преди лондонското дерби срещу бившия му клуб Челси във Висшата лига в неделя.
Португалецът спечели три титли в два периода при "сините" , а в края на седмицата ще се изправи в треньорски дуел срещу Франк Лампард, който се разви като един от най-добрите полузащитници в света именно под ръководството на Моуриньо на "Стамфорд Бридж".

"Аз съм 100 процента Тотнъм. Няма никакво място за нито един от предишните ми клубове. Дал съм всичко от себе си за тях, но те са в миналото. Моят клуб сега е Тотнъм, това е и за мен е лесно. Няма нищо сложно от емоционална гледна точка", заяви Моуриньо.

Франк Лампард вече има един успех над Моуриньо през миналия сезон, когато воденият тогава от него Дарби Каунти елиминира Манчестър Юнайтед с португалеца в турнира за купата на лигата. Моуриньо каза, че в неделя Лампард го очаква голяма прегръдка, но няма да го кани на по питие след мача.

"Винаги ще бъда признателен на Франк за това, което ми даде като играч. Нищо няма да промени тези мои чувства. Обичам момчето и винаги ще го обичам. Но се надявам да загуби в неделя", каза португалецът.

Тотнъм има четири победи в пет мача под ръководството но португалеца, а при нов успех  отборът ще измести Челси от топ 4.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна