Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Славчев разкри защо е избрал Левски

Симеон Славчев вече е футболис на Левски
Снимка: levski.bg

"Чувствам се доста развълнуван, желанието ми беше да бъда тук. От малък съм левскар, закърмен съм с тази идея, израснал съм в сектор "Б". Това разкри при представянето си днес като футболист на Левски Симеон Славчев. Полузащитникът подписа договор за три години с Левски.

"Не мисля, че това е крачка назад. В Левски се работи много, познавам треньора добре, намирам се на точното място. Направил съм си сметката. Левскар съм и винаги една от мечтите ми е била да съм на "Герена". С течение на събитията и обстоятелствата се отвори възможност за Левски, искам да бъда тук. Искам да почувствам какво е да играеш на "Герена". Досега съм бил тук само като привърженик", каза Симеон Славчев. Той коментира и раздялата си с Карабах.

"В Карабах в последно време не получавах шанс за изява, но не съм спирал да тренирам. За началото на зимната подготовка ще съм във форма. Не е времето сега да казвам какви са личните ми амбиции. Ако някой си мисли, че българското първенство е много слабо и лесно се играе, попитайте чужденците, които идват тук и колко от тях са успели. Първенството не е лесно", добави бившият играч на Литекс, Спортинг и Лехия (Гданск). 



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени