Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любослав Пенев: Важно е да завършим както подобава - с 2 победи

Любослав Пенев
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА София Любослав Пенев говори пред медиите преди отложения двубой от Първа лига с ЦСКА 1948 утре вечер на Националния стадион "Васил Левски".

"Ние сме готови за срещата и също се надяваме еуфорията да е отминала - това е важно, имаше емоции, напрежение, съвсем нормално. Вярвам това нещо да е отминало, имаме важен мач утре, така трябва да бъде. Убеден съм, че момчетата са наясно какво трябва да се случи и че първенството не е завършило. За клуба е важно да завършим както подобава - две победи до края на първенството", заяви Пенев.

Наставникът беше попитан какво мисли за цените на билетите за секторите на гостите от 35 и 20 лева.

"Цената на билетите не е моя работа, как да го коментирам това. Не е нормално за мен, какво да кажа, не е нормално, има си клуб, взимат си някакви решения. Нерви? Те те съпътстват, винаги има нещо, което ще те ядоса. Това го има и в професионалния живот и в личния. Всеки се нервира, това е част от професията в случая. Въпросът е кой как приема и как му се отразява, колко е подготвен да приеме този вид натиск", коментира той.

"Купата отмина, перфектно, трофеят е в нашата витрина, сега целта е победа в следващите два мача. Разчитам на абсолютно всички футболисти, казах ви го онзи ден, минаха няма и 48 часа по мои изчисления, работя с отбора от 35-40 дни. Доволен съм от тренировките, потенциал имаме, голям потенциал, това се пренася и в мача. Само може да похвалим отбора и колектива към този момент, без да се притесняваме", каза още Любослав Пенев. 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени