Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стойчо Младенов: Най-важното е да отидем в следващия кръг

Стойчо Младенов
Снимка: Sportal.bg

Старши треньорът на ЦСКА София Стойчо Младенов говори пред медиите преди заминаването на отбора за реванша от Лигата на конференциите срещу хърватския Осиек.

"Най-важното е да отидем в следващия кръг. Направихме сериозна крачка, но знаете, че за ЦСКА целта винаги е победа на всяка цена. В ЦСКА спокойствие няма, но футболистите са по-уверени, подобриха самочувствието си. Участват активно и в двете фази, вече им говоря за трета фаза - това преливане от едната в другата. Доста от тях започнаха тренировки", започна Младенов. 

"Нямам намерение да коментирам каквото и да било. Всеки може да говори, каквото си поиска. Не съм длъжен да давам обяснения, но ще дам яснота около назначаването ми, за да няма интриги, простотии и глупости, които да се говорят с цел да се внася напрежение", заяви Младенов относно казаните в понеделник думи на Любослав Пенев

"Последните две години в Казахстан не съм говорил нито с Гриша Ганчев, нито с Дани Ганчев, освен обичайните есемес поздрави за празниците. След Коледа разговарях и с единия, и с другия. Единият разговор бе, когато обяви, че той се оттегля. Аз направих всичко възможно да го разубедя. Следващият път беше след мача с ЦСКА 1948. Това беше. Нямам намерение да се занимавам с друго, освен с предстоящия мач.

Винаги съм защитавал българския треньор, отнасял съм се с уважение, ще го направя и днес. Без повече коментари. Каквото имах, казах. Този случай е затворен за мен”, добави още той.

"Предстоят ми още разговори с още фенове, защото искам всички фракции да са единни. Това е силният ЦСКА, тогава може да говорим за велики постижения. ЦСКА ще се върне на върха само с обединение и единомислие", заключи Стойчо Младенов.

Двубоят на "армейците" в Осиек е на 12 август от 22:15 часа. В първата среща ЦСКА София победи с 4:2.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна