Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Десподов: Отиваме в Брага, за да вземем трите точки

Кирил Десподов
Снимка: БГНЕС

Отборът на Лудогорец отлетя за Португалия, където утре от 22 часа наше време ще играе срещу Брага в двубой от четвъртия кръг на Лига Европа.

"Заминаваме в добро настроение. Позитивно настроени сме да отидем в Брага и да вземем трите точки - заяви нападателят на българския шампион Кирил Десподов. - Брага е доста дисциплиниран отбор в защита и прелива бързо в нападение. Отборът обаче е напълно преодолим. Преди три месеца можехме да преодолеем всеки отбор. Имаме нужната класа, но трябва да играем с нужното самочувствие на терена. Не знам какво се промени за тези три месеца. Да, нямаме добри резултати в Лига Европа, но не мисля, че нещо грандиозно е станало. Имаме още три мача и все още имаме теоретически шанс. За тактика не мога да говоря пред вас, защото треньорът трябва да ги казва тези неща. Трябва да сме по-спокойни пред гола. Една победа над Брага ще даде голямо самочувствие. Важна е една победа, за да се успокоим".

Лудогорец е последен в класирането на група F в турнира с актив от 1 точка. Води Цървена звезда със 7, следван от Брага с 6 и Мидтиланд с 2 точки. При победи на сръбски отбор, който приема Мидтиланд, и на португалския, те ще се класират за следващата фаза още утре.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна